Sanitet

Skal du have udskiftet sanitet på badeværelset eller i køkkenet, kan vi hjælpe dig med opgaven. Hvad end det er håndvasken eller toiletten, der trænger til nyt liv, kan vi hjælpe dig – ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring bag os, så du kan være sikker på, at opgaven bliver udført med kvalitet og professionalisme for øje.

Kvalitet og leveringsdygtighed

Det kan godt betale sig at udskifte saniteten på badeværelset, når det har udtjent din pligt. Der kan faktisk være mange penge at spare, hvis du får udskiftet de helt gamle modeller med nye og opdaterede, hvilket kan være en rigtig fornuftig investering. Derudover kan det også give et flottere og mere moderne udtryk på badeværelset, som potentielt kan øge værdien på din bolig. Du skal naturligvis også huske på, at en ny håndvask eller et nyt toilet kan tjene flere praktiske formål.

 

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Der findes et væld af forskellige toiletter og håndvaske, og derfor kan det være svært at foretage en udskiftning uden professionel hjælp. Der findes både væghængte, fritmonterede og indbyggede versioner, og vi hjælper dig gerne med at træffe den rette beslutning. Det er nemlig utroligt vigtigt, at den nye model passer ind på dit badeværelse og de resterende elementer. Derudover skal prisen også matche dit budget. Du kan dog altid være sikker på, at vores priser er yderst konkurrencedygtige, uden vi går på kompromis med kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på ny sanitet til badeværelset. Ring til os på telefon 50 73 62 49 eller send os en mail til kontakt@orsvvs.dk.