Toiletter

Skift til nyt toilet og spar penge

Hvis du synes, dit gamle toilet har udtjent sin pligt, og du trænger til en ny og friskere model, er du kommet til det helt rette sted. Vi har mange års erfaring i branchen, og du kan derfor forvente høj service og god kvalitet, hvis du bruger vores blikkenslagerfirma til at udføre opgaven. Der er mange gode grunde til at investere i et nyt toilet, men den absolut vigtigste grund må være, at du har mulighed for at spare penge på din vandregning.

 

Derfor skal du vælge os

Det kan godt betale sig udskifte toilettet med en ny model, da ældre versioner kan suge mange penge på din vandregning hver eneste måned. Det behøver heldigvis ikke være en hverken svær eller dyr affære at udskifte toilettet, da vores priser er yderst konkurrencedygtige. Og vi går naturligvis hverken på kompromis med kvalitet eller service.

Toilettets evne til at skylle ved brug af få liter vand betyder muligvis ikke meget for dig i det daglige, men når først du ser, hvor meget der er at hente på at skifte til en vandbesparende model, vil du være glad for, at du tog beslutningen. Vi benytter og udelukkende af toiletter fra iFö, som er det førende mærke på markedet. Vi leverer og monterer det for dig, så du ikke skal løfte en finger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for et forpligtende tilbud og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi arbejder altid yderst professionelt og rådgiver dig gerne, inden du tager en beslutning. Sammen finder vi en løsning der matcher dine behov på bedst mulig vis. Ring til os på telefon 50 73 62 49 eller send os en mail til kontakt@orsvvs.dk.

Finder du noget du kan bruge?