SPAR 30% PÅ EN NY RADIATOR

Vi fører markedets bedste og billigste udvalg af radiatorer til din bolig. Radiatorerne kan fås i et utallige farver og modeller, så du med garanti kan finde dem, der opfylder dine ønsker og behov. Når du vælger at købe nye radiatorer, så vil resultatet som regel blive et bedre indeklima, en lavere varmeregning.

Spar 30% på din radiator, indhent et gratis tilbud.

Indhent et 100% gratis tilbud

BESTIL DIN NYE RADIATORER I DAG

En investering i nye radiatorer betyder, at du får en langt mere miljøvenlig løsning, end du har i dag.

Der er ikke noget mere irriterende og grimt at se på end gamle, store radiatorer, der ikke virker optimalt og i det hele taget tynger rummet. Her kan investering af nye radiatorer være med til at skabe en stor forandring i dit hjem, uden du skal dræne din pengepung alt for meget.

Vi har markedets bedste sortiment, når det gælder radiatorer. Du kan finde en lang række forskellige farver, modeller og former – og selvom de er af høj kvalitet samt i lækkert og stilsikkert design, så er det ikke noget, der afspejler sig i de lave priser Vi leverer indenfor en overskuelig fremtid, så du hurtigt kan få glæde af dine nye radiatorer.

OPNÅ EN OPTIMAL OPVARMNING

Du opnår den mest optimale opvarmning af lejligheden med en eller flere radiatorer i hvert rum, og derfor kan der være behov for at lave nye varmeinstallationer og installere flere radiatorer, hvis du ikke føler lejligheden kan blive tilstrækkeligt opvarmet. Hos Øens Blikkenslagermester har vi foretaget mange renoveringer af lejligheder i årenes løb og vi rådgiver og vejleder dig i forhold til dine varmeinstallationer. Med vores lave priser klarer vi opgaven for dig og er til mindst mulig gene i lejligheden i mens renoveringen står på.

 

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vil du kontaktes? så udfyld venligst formularen

MONTERING AF RADIATOR

Står du overfor at skulle have monteret nye radiatorer i din virksomhed eller i dit private hjem, er der ingen grund til, at du selv kæmper med projektet. Det er en klar fordel at alliere dig med en fagmand, når det gælder om at få nye radiatorer installeret. Vi er professionelle og kan inden for kort tid montere dine radiatorer, så du hurtigt kan nyde alle de mange fordele, der følger med. Vores priser er lave, men vores serviceniveau er til gengæld højt.

Montering af radiatorer billigt og effektivt

Man kan næsten ikke vente med at få de nye radiatorer monteret på væggen, når de først er bestilt og ligger klar i kasserne. Men det kan være en langsommelig proces, hvis man selv skal forsøge at installere dem eller venter på, at en virksomhed kan rykke ud. Hvis du ønsker det hurtigste og bedste resultat, så lad os straks komme ud til dit hjem, og vi kan sikre os, at arbejdet bliver effektivt udført, så du kan komme videre.

Nye radiatorer et plus

Der er en lang række fordele ved at få monteret nye radiatorer. De nye af slagsen giver dig et bedre indeklima i dit hjem, og så er de ofte væsentligt pænere end de gamle slags. Samtidig er nye radiatorer mere miljøvenlige og gør ofte din månedlige varmeregning lavere.

MONTERING AF RADIATOR

Hvis du skal have monteret nye radiatorer i dit hjem, så vil du få det bedste resultat, hvis du vælge at få professionelle til at udføre arbejdet. Vores folk er eksperter på området og sætter en stor ære i at få dine nye radiatorer monteret hurtigt og med den flotteste finish. Vi går ikke, før vi har sikret os, at det hele virker optimalt, og radiatorerne hænger flot og sikkert i dit hjem.

Hurtig levering til billige priser

Selvom vi hurtigt kan komme ud i dit hjem eller til din virksomhed og få monteret dine nye radiatorer, så er vores priser stadig lave og konkurrencedygtige. Vi går efter at levere det bedst mulige resultat til dig til den bedste pris, da vi sætter glade kunder først. Vi ved godt, at det har stor betydning for dig, hvornår du kan bruge dine nye radiatorer, og derfor går vi altid efter at rykke hurtigst muligt ud.

Ring hvis der er noget

Hvis du skulle være i tvivl om monteringen af dine nye radiatorer, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have om montering af radiatorer.

SPAR 30% PÅ DIN OPGAVE, FÅ ET GRATIS TILBUD

Indhent et 100% gratis tilbud