Hvem er Øens Blikkenslagerforretning?

OM ØENS BLIKKENSLAGERMESTER

Vi består af et team af kompetente og dedikerede blikkenslagere og rørsmede. Vi står klar til at løse dine blikkenslager opgaver for dig, naturligvis til en attraktiv pris og med en god service. Du er velkommen til at ringe til os eller indsende din opgave hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave, eller for en snak om opgaven.

Hvem er vi

Øens Blikkerslagermester er et firma der består af blikkenslagere med kompetencer indenfor varme, ventilation og sanitet. Gennem årene har vi løst et utal af blikkenslager-opgaver for vores kunder, og har i dag en bred kundegruppe der består både af private, boligforeninger og virksomheder. Med vores gode håndværk, vores lave og attraktive priser og vores gode service har vi igennem årene løst mange opgaver for vores kunder og det glæder os at mange kunder ringer direkte til os når de har en blikkenslager-opgave der skal løses. Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på er du naturligvis velkommen til at ringe til os, eller du kan indsende din opgave lige her på siden.

Blikkenslager opgaver på hele Sjælland

Selvom vi er beliggende i København løser vi opgaver for kunder på hele Sjælland. Er du ikke bosiddende i Københavnsområdet skal du derfor ikke lade dig afskrække af vores beliggenhed, for vi kører gerne ud til dig. Vi har kunder på hele Sjælland som både tæller private, virksomheder og boligforeninger og her har vi i årenes løb udført både småreparationer og små-renoveringer til store projekter, både i ældre boliger og nybyggeri.