Håndvaskbatteri

Professionel service og montering af håndvaskbatteri

Hvis din håndvask trænger til et nyt batteri, er du kommet til det rette sted. Vi er et blikkenslagerfirma med mange års erfaring på bagen, og du kan derfor være sikker på at få en kompetent og professionel service af vores dygtige medarbejdere. Vi ved, hvorfor det er vigtigt, at håndvaskbatteriet er velfungerende, og vi hjælper og guider dig gerne til at træffe den rette beslutning.

Hurtig og nem montering

Det kan være utrolig irriterende, hvis ikke håndvasken fungerer optimalt, og vandet ikke bliver den ønskede temperatur. Hvis det er tilfældet for dig, virker dit håndvaskbatteri sandsynligvis ikke – men frygt ej, vi kommer gerne og monterer et nyt batteri for dig, og vi lover, det ikke tager lang tid. Håndvasken er en yderst essentiel del af badeværelset, køkkenet eller bryggerset, og derfor er det naturligvis vigtigt, at det er funktionsdygtigt.

Nogle gange ønsker man blot et andet håndvaskbatteri, som passer bedre ind i rummets øvrige indretning. Hvis dette er tilfældet, står vi gerne klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan træffe den rette beslutning. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af produkter fra de førende producenter på markedet, så du er sikret et blandingsbatteri i den absolut bedste kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 73 62 49 eller sende os en mail til kontakt@orsvvs.dk. Vores medarbejdere sidder altid klar ved tasterne og telefonen til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have. Vi sikrer en tæt dialog, så der ikke kommer nogen uforudsete udgifter eller ubehagelige overraskelser undervejs i processen, og sammen finder vi en løsning, der matcher dine behov og forventninger.