Håndvask

Skab nyt liv på badeværelset med en moderne håndvask

Hvis du gerne vil skabe nyt liv på badeværelset med en flot og ny håndvask, er du kommet til det helt rette sted. Vi er et blikkenslagerfirma med mange års erfaring bag os, og vi er derfor mestre i at imødekomme ethvert behov, du måtte have. Med professionel vejledning og rådgivning fra vores medarbejdere finder vi sammen den helt rette løsning, der matcher dine ønsker – og naturligvis også dit budget.

Vælg den rette variant

En håndvask på badeværelset er naturligvis en helt essentiel del, da den tjener et praktisk formål. Fordi håndvasken altid er fast inventar på ethvert badeværelse, er det også vigtigt, at det matcher den øvrige indretning og tager sig flot ud. Og det kan være en svær opgave at vælge imellem de mange forskellige flotte modeller – derfor guider vi dig gerne til at træffe den rette beslutning.

Der findes et væld af forskellige håndvaske, både væghængte, fritmonterede og indbyggede versioner. Samtidig fås de også i forskellige størrelser, både kvadratiske, runde og rektangulære vaske. Hvis du allerede ved, hvad du godt kunne tænke dig, vil vi gøre alt for at finde netop den model, du har set dig varm på.

Vi guider og vejleder dig

Vi udskifter din håndvask for dig – og altid til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet på materialer og udført arbejde. Inden vi kommer og monterer din nye håndvask, sørger vi altid for at guide dig, hvis du har brug for det. Det gælder både i forhold til det praktiske, men også det æstetiske aspekt, og med mange års erfaring kan du være sikker på at få en kompetent og professionel service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 73 62 49 eller sende os en mail til kontakt@orsvvs.dk. Så vil vores medarbejdere tage hånd om dine problemer.