BYG GARANTI , DANSK VVS GARANTI

VI KAN GARANTERE DIG

Øens Blikkenslagermester er medlem af Dansk VVS Garanti også kaldet TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed for at det arbejde vi udfører er i orden. Som medlem af TEKNIQ og får vores kunder den sikkerhed og tryghed som der kan være behov for, når man får gør brug af håndværkere.

DANSK VVS GARANTI

Dansk VVS Garanti er etableret af TEKNIQ og er en garantiordning for VVS’ere. Garantiordningen har til formål at beskytte kunden og sikre denne. Når du skal have håndværkere i dit hjem er det en god idé at sikre sig at disse er dækket af en garantiordning. Hos Øeens Blikkenslagermester har vi valgt at være medlem af Dansk VVS Garanti, da vi naturligvis ønsker at vores kunder skal være godt sikret. Skulle noget gå galt, eller skulle der ske uoverensstemmelser er det vigtigt at du har valgt en håndværker der er medlem af garantiordningen, da du i dette tilfælde kan få dækket udgifter op til 150.000 inklusiv moms.

Det er et krav at klager over mangler eller andet skal fremlægges for VVS firmaet. Hos Øens Blikkenslagerforretning vil vi gøre alt for at sikre at vores kunder er tilfredse og der aldrig bliver brug for at gøre brug af TEKNIQs garantiordning, men skulle det alligevel ske så kan du med ro i sindet vide, at vi er dækket af Dansk VVS Garanti.