Brusebatteri

 

Skift dit blandingsbatteri til konkurrencedygtig pris

Hvis dit brusebatteri trænger til at blive skiftet, er du kommet til det rette sted. Vi er et blikkenslagerfirma med mange års erfaring bag os, der giver dig en professionel og kompetent service, hvad end du har brug for vejledning eller montering. Der er mange gode grunde til at udskifte blandingsbatteriet i bruseren – måske du udseendemæssigt ønsker et andet udtryk, eller måske virker den gamle model ikke optimalt længere. Ligegyldigt hvad dit motiv er, kan vi hjælpe dig.

Sammen finder vi den rette løsning for dig

Hvis du gerne vil have udskiftet dit brusebatteri til en ny model, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Det er vigtigt, at blandingsbatteriet er funktionsdygtigt og virker optimalt, så den i al sin enkelthed kan blande det kolde og varme vand. Når du regulerer varmen, er det blandingsbatteriet, der skal sørge for, at vandet har netop den temperatur, du ønsker. Derfor er det vigtigt, at det er velfungerende, så du ikke behøver hoppe i et koldt bad om morgenen.

Nogle gange bliver brusebatteriet dog også skiftet, fordi man ønsker et andet udtryk på badeværelset. Nogle gange kan det også være en opgradering af, hvad hele bruseren skal kunne – eksempelvis fordi der ønskes fast bruser med mulighed for håndbruser.

Vi løser opgaven for dig

Uanset hvilket motiv der ligger bag din beslutning om en udskiftning, står vi klar til at hjælpe dig og udføre opgaven med kvalitet, service og konkurrencedygtige priser på øje. Sammen finder vi den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og behov.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan imødekomme dine forventninger og behov. Sammen finder vi en løsning, der indfrier dine drømme. Ring til os på telefon 50 73 62 49 eller send os en mail til kontakt@orsvvs.dk.

Finder du noget du kan bruge?