Bosch Gasfyr

Overvejer du at skifte gasfyr? Det lyder som en god idé! Der er nemlig mange penge at spare, og desuden er et nyt gasfyr både energi,- og klimavenligt.

Et gasfyr er simpelt konstrueret og indeholder overvejende to elementer; en gasbrænder og en kedel. Vandets temperatur stiger under afbrændingen af gassen under kedlen, og herved får du adgang til varmt brugsvand, ligesom centralanlægget tilføres varme.

Gasfyr af ældre dato har et åbent forbrændingskammer, og i disse konstruktioner vil de omkringliggende omgivelser tilføre luft. Det er ikke tilfældet hos de nye, energivenlige fyr; her indgår et separat rør i konstruktionen, og tilførslen af luft sker via dette.

De seneste år er der sket en rivende teknologisk udvikling i fremstillingen af gasfyr. Nye gasfyr har et lukket forbrændingskammer, hvilket i praksis betyder, at gassen udnyttes langt bedre. Kedlerne er desuden blevet kondenserende – med dette tekniske greb kan man genbruge røggasserne, der vil bruges til henholdsvist varmt vand og varme. Når røggasserne skal genbruges forudsætter det, at der er et ledende afløb til kondensvandet fra kedlen.

I kroner og ører vil du kunne spare helt op til 15-20% på dine varmeregning, hvis du udskifter dit fyr. Hav dog in mente, at størrelsen på besparelsen altid vil afhænge af størrelsen på dit hus medsamt dets energivenlighed.

 

Et godt bud på et nyt væghængt gasfyr er Condens 5000W fra Bosch. Gaskedlen er i højeste kvalitet og ganske ukompliceret at håndtere. Condens 5000W er en af de hyppigst solgte modeller – kedlen er stabil og vil altid sikre dig den højeste energieffektivitet.

Et andet bud er Condens 9000i W. Med dette produkt får du det allerypperste. Gasfyret har ikke blot optimal funktionalitet, det er også rent og stilsikkert i sit design. Gasfyret har den innovative touch-funktion, og betjeningen på fronten er simpel. På displayet fremgår indstillinger og information, og med enkelte tryk kan du foretage ændringer. Gasfyret er småt i størrelse, men har den største varmeudnyttelse. Er du på udkig efter et fyr der ærer kvalitet såvel som klima, så lad valget falde på dette.

Husk!

Få op til 2.200 kr. i energitilskud
Håndværkerfradag: 2.200 kr. pr. person

Udfyld formularen så kontakter vi dig 

bestil et tilbud nu det tager kun 1 min.