Tag & Fasade

Hos Øens Blikslagermester udfører vi alt inden for branchen, så du kan gøre klogt i at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til din opgave. Vi arbejder altid professionelt med kvalitet og leveringsdygtighed for øje, hvor du altid kan være fuldkommen sikker på, at arbejdet bliver udført til en konkurrencedygtig pris uden at gå på kompromis med det udførte arbejde.

Vil du ringes op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vi udfører alt inden for tag og facade

Vi udfører en lang række forskellige opgaver inden for tag- og facadearbejde, hvad end du skal have lagt skifertag, nye tagrender eller have lavet nedløb. Og hvis du synes, huset trænger til et nyt udseende eller skal have foretaget en facaderenovering, kan vi hjælpe dig med blikkenslagerarbejdet. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så du er altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Du kommer i første række

Det er for os rigtig vigtigt, at vi sammen finder en løsning, der matcher dine behov. Vi sørger altid for at tage en tæt dialog med dig, inden arbejdet går i gang, så du kan være sikker på, at dine forventninger bliver indfriet. Vi gennemgår de forskellige aspekter af renoveringen, så der ikke opstår misforståelser undervejs, så du får blikkenslagerarbejder i top.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vores professionelle og dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have. Sammen finder vi en løsning, som matcher dine behov og ønsker – og ikke mindst dit budget. Ring til os på telefon 50 73 62 49 eller send en mail til kontakt@orsvvs.dk.