Rensning af afløb

Oplever du fugtskader, tilstopning, oversvømmelse eller en grim lugt fra dit afløb? Så er det formentlig på tide, at dit afløb bliver renset. Førnævnte gener fra dit afløb kommer ofte som følge af et tilstoppet afløb, der trænger til vedligeholdelse og en grundig rensning. Kontakt Øens Blikkenslagermester, og lad os hjælpe med at få dit afløb til at fungere igen.

Høj faglighed og mange års erfaring

Hos Øens Blikkenslagermester står vi altid klar til at hjælpe dig med at rense og vedligeholde dine afløb. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan tilbyde dig et højt niveau af faglighed samt de nødvendige kompetencer inden for rensning af afløb. Vores kompetencer går hånd i hånd med vores store erfaring og mange år i branchen. Vi sætter altid en ære i at levere en god, nærværende service med dine behov i centrum.  

Forebyg problemer med afløbet

Hvis du ofte oplever et tilstoppet afløb, kan du med fordel tage et eller flere af følgende råd til overvejelse. Som oftest ses madrester som den største synder ift. et tilstoppet afløb. Det er nemt at skylle madresterne ned i vasken, men dette vil blot resultere i en grim madlugt, hvilket øger risikoen for at tiltrække rotter. Desuden bør du ikke hælde fedt eller olie ned i vasken, da dette kan størkne og dermed stoppe afløbet. Dette er også gældende for margarine.

Ligeledes er ovenstående gældende, når det kommer til hår, da dette ofte er en medvirkende faktor til et tilstoppet afløb. I stedet for at smide dette i vasken bør du sørge for, at det bliver smidt i toilettet. Hvis det dog skulle være endt i risten i brusenichen, bør du jævnligt sørge for at fjerne håret herfra. Dermed mindsker du risikoen for oversvømmelse.